27238_w600xh400.jpgOroszország 436 sportolót küld a londoni olimpiára, ami valamivel kevesebb mint a 2008-as pekingi játékokon. A számok egyelőre nem véglegesek, hiszen az orosz olimpiai csapat összeállításáról szóló tárgyalások éppen ma folynak Moszkvában. Az orosz válogatott végleges keretét várhatóan ma este jelentik be. Amennyiben ez a szám marad, úgy 228 nő és 208 férfi fog az orosz zászló színeiben küzdeni a brit fővárosban. 

Pekingben 468, Athénban pedig 453 sportoló képviselte Oroszországot. A mostani nyári olimpiai játékokon az éremtáblázat harmadik helyének megszerzését tűzték ki célul. Ebben a versenyben várhatóan hatalmas harcot kell vívniuk az oroszoknak a házigazda britekkel, akik 542 sportolóval vesznek részt a "hazai" játékokon.

Forrás: Oroszvilág

Címkék: sport olimpia Oroszország London 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://oroszorszag-felfedezoje.blog.hu/api/trackback/id/tr934674966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása