74131.jpgAz Ural Airlines bejelentette, hogy 2012. október 3-án elindítja Jekatyerinburg-Budapest járatát, amely hetente egyszer, szerdánként közlekedne - írta az AIRportal.hu. A hírt a Budapest Airport egyelőre nem erősítette meg.

Az internetes szakportál szerint a légitársaság Airbus A320-as típusú gépeivel repül majd, amelyek turista és business osztállyal vannak felszerelve. Az Ural Airlines Oroszország első tíz légitársaságainak egyike a forgalmi mutatókat és a biztonsági szintet tekintve. 2011-ben több mint 2,5 millió utast szállított. Az Ural Airlines járathálózata évről évre bővül, jelenleg több mint 120 célállomásra repül. Flottájának törzsét a modern Airbus A320-asok alkotják, a légitársaság 15 A320-ast és 9 hosszított törzsű, A321-est üzemeltet - olvasható az AIRportal.hu honlapon.

(Turizmus Panoráma)

Címkék: repülés utazás Jekatyerinburg

A bejegyzés trackback címe:

https://oroszorszag-felfedezoje.blog.hu/api/trackback/id/tr264711667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása